My baby

Har ni barn… Det här med den starka kärleken man har till ett barn förstår man inte riktigt förrän man står där och har blivit förälder.. Eller jag gjorde inte det, visst fatta jag att jag var älskad. Men just den här kärleken och oron man känner. Man tyckte ju att mamma och pappa var en aning tjatiga med alla regler och förmaningar. Men nu när jag är mamma själv så förstår jag. Jag vill följa varjecsteg hon tar i livet… Jag vill beskydda och stärka henne som person så inget ont kan hända henne!

Finns saker som jag varit med om som jag inte önskar att någon annan råkar ut för… Och framförallt inte du min älskade prinsessa!!

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>