Berör

För kanske 4 veckor sedan klev det in en ung vacker tjej innan för min dörr…hon var som vilken 20-åring som helst. Hon hade bokat tid för att göra sina naglar. Vi babblade på om allt, jag har verkligen noll problem att prata med folk, och det vet nog dom flesta som går hos mig ;)!

När man suttit hos mig ett tag så verkar dom flesta känna sig rätt hemma…. Hon började berätta att hon hade en dotter på två år och att hon nyligen förlorat sin son och själv höll på att stryka med…..

Denna tjej har berört mig så djupt min sin historia, hon är en fantastisk människa och mamma och har en sån enorm styrka inom sig.

Har fått träffa hennes underbar dotter och idag såg jag bilder på hennes blogg på hennes son.

Här kan ni följa hennes blogg!!

Till alla er där ute ta hand om varandra

 

See ya

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>