Sämst

Jag är helt klart sämst på det här.. Men ni ska veta att 2012 blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig… Någon som står mig väldigt nära är sjuk…från den dagen vi fick reda på så känns bara allt som en mardröm.
Livet har vänts upp och ned och jag skiftar i humör från dag till dag. Tyvärr så är jag väl inte ärlig med hur jag mår.. Mina svar går mer på rutin än att det kommer från hjärtat.
Gör de nog bara för att det är jobbigt att känna efter.. Jobbigt att visa att jag är ledsen!

Om någon frågar er hur det är inte säger man till 100% hur det egentligen är…eller har jag fel…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>