About me..

Då ska vi se om jag får med allt ni vill veta.. Jag är då hela 32år, har ett barn på 4år. Hon heter Aaliyah! Jag är inte gift, men jag är inte heller singel. Lever tillsammans med min kärlek.
Jag är född i Norrköping men flyttade härifrån för jag ville prova nått annat. Har bott uppe i Stockholm en bra tid hittade min kärlek där… Nu bor jag som sagt i Norrköping igen, har bott här i lite över ett år nu.
Mina stora intressen är naglar, kläder (smycken,skor,väskor) och musik.
Som ni kanske läst så håller jag på med ett litet musik projekt..lite hemligt än så länge ;)! Under 2005 så turnerade jag och några andra tjejer i Sverige och sjöng covers. Det var en sjukt rolig tid!!
image
image

Jag vann min första skönhetstävling när jag var 16år efter det började jag lite smått som modell.
image
image
image

När jag var 19år blev jag headhuntad på stan, dom letade kandidater till fröken sverige. Så hej hopp så gick jag och vann den och blev då fröken östergötland för ett år.
image
image
image

image

image

När det kommer till min träning så älskade jag att träna styketräning innan jag fick barn. Tränade 6 dagar i veckan plus kondition morgon och kväll.
Idagens läge finns inte den tiden så det blir inte 6 dar i veckan…

Jag har en liten hund, Rambo han är en långhårig chihuahua. Fick honom i present från min karl när jag fyllde 31. Älskar djur har haft papegojor och katt också.
image

Ja,a tror jag fått med det mesta.. När det kommer till att göra videoinlägg så vet jag nog inte riktigt vad jag ska prata om så det får jag nog ta och fundera på.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>