Tankar

Ibland undrar jag hur mkt tråkigheter man klarar av.. Vet att livet inte är lätt alla gånger och att man växer för varje motgång man tar sig igenom… Men hur många motgångar ska man ha innan psyket inte klarar mer. Jag är en sån person som håller ett pokerface när jag egentligen helst av allt vill sätta mig ner och gråta..skrika bara fåut allt som jag bär på. Men blir det bättre av det… Knappast..problemet är ju där ändå.
Jag har nog inte bearbetat vissa saker som hänt mig ordentligt… Jag bär fortfarande omkring på sorgen av min älskade morfar som togs ifrån oss på ett helt sjukt sätt.. Att mista någon i sin närhet pga av mord är så overkligt och svårt att ta in.. Jag vet att det är typ 10 år sen men det är svårt att smälta…

Sen har vi den hemska sjukdomen cancer som tyvärr drabbat min mamma… MIN MAMMA!!

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Tankar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>