Kämpa

Som ni vet så har jag nu valt att vara öppen med det som drabbat vår familj. Min mamma är mitt allt hon är min bästa vän min rådgivare min förebild min lärare MIN MAMMA!!
Jag ber varje dag till en högre makt att detta bara är en ond dröm… Men jag tycks aldrig riktigt vakna ur denna mardröm…

Är nu med i beatas.se insamling till bröstcancerfonden. Min mamma har inte bröstcancer..men detta går till forskningen av cancer och hur vi kan bekämpa denna onda sjukdom.
Här nedan hittar ni länken till bidragandet.
http://beatas.se/2012/10/30/rosa-vinst-vs-body-butter/

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Kämpa

  1. Äskade Yanna! Vad ska man tro på egentligen, det räcker faan med orättvisor nu!!! Det är dags för ett mirakel, det bara måste vända!!! Saknar dig så och du vet att du alltid finns i mitt hjärta. Har bidragit till insamlingen. Stora varma kramar Becks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>