Vidarkliniken

Finns det någon där ute i landet som har någon erfarenhet av vidarkliniken i järna??!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Vidarkliniken

  1. Var där på ett studie besök under min utbildning till sjuksköterska, det var super fint. Fantastisk miljö och all personal vi mötte verkade vara jätte bra! Även de ”patienter/klienter” vi pratade med var väldigt nöjda. Fick väldigt bra intryck!

    • Tack! Tror att de är jätte bra där men det är alltid bra att få höra det från andra som kanske varit där eller haft någon anhörig där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>