Kurator dax

Japp idag igen. .
Vet inte om jag har något speciellt att säga idag.
Gillar inte när man pratar om döden får panik då. Vill inte se min mamma ledsen. .
Usch får verkligen panik på hela den här situationen… :(
Ibland har jag sånt tryck över bröstet att jag varken kan andas eller gråta jag vill bara fly..
Men det hjälper inte att fly problemet kvarstår. ..

Sen är jag ju även mamma till världens bästa Aaliyah henne vill jag inte fly ifrån, ibland känner jag mig inte som någon bra mamma… vill att Aaliyah ska ha en glad och sprallig mamma men det går inte alla gånger..

Idag ska vi iallafall njuta av det fina vädret ute i trädgården hos mamma och pappa!

Tack igen för att ni väljer att lyssna på min ganska ledsna liv.

image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>