Mamma sover mest

Hon kan knappt kommunicera med oss längre..
Att äta funkar knappt inte.. tuggtekniken är borta och hon glömmer att svälja.
Vi fortsätter att ge henne medecinen ihopp om en förbättring.

Hon orkar sitta upp korta stunder. .hon är svår väckt. .sover mest hela tiden.
Hon tittar på oss och gör små ljud ibland när vi frågar henne något.

Livet är tungt vet inte vad det är som får mig att orka..
Men jag kommer kämpa så länge mamma gör det!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Mamma sover mest

 1. Hej,

  jag tänkte utveckla lite av det jag skrev i min förra kommentar. Jag vet inte hur mycket du vet om raw food (levande föda). Den typen av livsstil går ju ut på att bara äta levande föda, dvs nötter, frukter, bär, rotfruktöra, grönsaker mm. och inget får upphettas över 42 grader för då dör enzymerna. Således så är ju poängen att äta mat som ger så mycket näring som möjligt.

  Grönsaker och gröna blad verkar basiskt i kroppen. Cancertumörer trivs i sur miljö. Och av socker, kött mm blir vi försurade av. Går att läsa om på nätet och finns några bra böcker som jag själv har, se nedan.

  Det finns två bra böcker där det går att läsa mer om detta.
  En av Erica Palmkrantz: Raw food, ett lättare liv på tre veckor. och sen en bok av Vibeke Amdisen: Pigg och glad med raw food.

  Där finns även spenatsoppor och olika grönsaksdrinkar, som således också har lite tjockare konsistens.

  Jag kände bara att jag ville dela med mig av detta.

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>